Bemutatkozás

Cégünk, a ONE LOG Hungary Kft. a különböző szállítási módok széles választékát kínálja Önnek, megfizethető áron legyen szó tengeri, légi, vasúti, közúti, vagy egyéb kombinált szállítási módokról. Ügyfeleinkhez hasonlóan talán Ön is azok közé tartozik, akiknek kevés az ideje, de magas elvárásai vannak és szívesen bízná megbízható szakértőkre szállításait. Ha így van, kifejezetten Önnek ajánljuk személyre szabott és igényeihez igazodó színvonalas szolgáltatásainkat az első árajánlattól kezdve egészen az áru rendeltetési helyre történő szállításáig. Bízzon meg bennünk, és mi a világ minden pontját érintő partnerhálózatunkat, munkatársaink tapasztalatát, profizmusát, precizitását és rutinját fogjuk az Ön szolgálatába állítani, hogy áruja a lehető legrövidebb úton, hiánytalanul és költséghatékonyan eljusson rendeltetési helyére. Célunk, hogy tiszta, egyszerű és átlátható munkát végezzünk.
Amennyiben Önnek további garanciákra lenne szüksége, hogy küldeménye elsőbbséget élvezve kerüljön feladásra és kezelésre akkor válassza a ONE LOG Premium Cargo szolgáltatást. Ki ne szeretne a pénzvisszatérítés biztonsága mellett árut szállítani? Prémium szolgáltatásunk a rendelkezésünkre álló lehetőségeket és erőforrásokat figyelembe véve kínál elsőbbségi kiszolgálást tengeri, légi, vasúti, közúti vagy egyéb kombinált áruszállításra.
Szeretne Ön is tenni valamit bolygónk tisztább levegője érdekében? A nemzetközi áruszállításban nehéz annyira környezettudatosnak lenni, amennyire mi saját akaratunkból szeretnénk, de ezért nem lehetetlen olyan szállítási megoldásokat találni, ahol kevesebb károsanyag kibocsájtás mellett is tudunk minőségi szolgáltatást nyújtani. Elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek, ezért mindenkor és minden helyzetben arra törekszünk, hogy az általunk igénybe vett áruszállítási szolgáltatások a legkisebb környezetkárosító hatással legyenek a környezetre. Direkt légi és hajójáratok, amik esetében nincs szükség köztes repülőterek és kikötők használatára, vasúti szállítási megoldások ahol a megtett út egy része tisztán elektromos hajtással történik, csak hogy pár olyan alternatívát említsünk, amelyek a ONE LOG Green környezettudatos szállítási megoldásai. Keresse GREEN szolgáltatásainkat és tegyen Ön is velünk együtt a tisztább levegőért.
magyar