Bemutatkozás

Czakó Zoltán vagyok, a ONE LOG Hungary Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Napjainkban, mikor a forma világát felváltja a dinamizmus világa, az ügyintézés sebessége, pontossága és hatékonysága minden eddiginél fontosabb szerepet kap. Évezredek teltek el úgy hogy az áruszállítás vajmi keveset változott. A karavánokat és lovas szekereket ugyan felváltották a repülőgépek és a modern teherszállító óriáshajók, de a lényeg ugyanaz maradt. A lehető legrövidebb úton és módon, hiánytalanul, költséghatékonyan  eljuttatni  az árut  A pontból B pontba. Áruszállítás és kereskedelem mint két jó barát, évezredek óta kéz a kézben járnak. Olyan ősi, hagyományokkal és tradíciókkal ( megáldott ) szakma ez, amely mindig is szerves része volt és lesz a világ körforgásának. A ONE LOG Hungary Kft, egy olyan ötletből született, ahol a múlt és a jövő teremti a jelent. A ONE filozófia magában foglalja a régi hagyományokat, a jelen pillanat hatalmát és a jövő lehetőségét. Engedje meg, hogy elvigyük Önt ebbe a világba.

Cégünk, a ONE LOG Hungary Kft. a különböző szállítási módok széles választékát kínálja, legyen szó légi, tengeri, közúti vagy kombinált tengeri-légi szállítási módról. Ügyfeleinkhez hasonlóan talán Ön is azok közé tartozik, akiknek kevés az ideje, de magas elvárásai vannak, és szívesen bízná megbízható szakértőkre szállításait. Ha így van, kifejezetten Önnek ajánlom személyre szabott és igényeihez igazodó színvonalas szolgáltatásainkat az első árajánlattól kezdve egészen a házhozszállításig. Bízzon meg bennünk és én a világ minden pontját érintő partnerhálózatunkat, a saját magam 20 éves tapasztalatát, munkatársaim profizmusát, precizitását és rutinját fogom az Ön szolgálatába állítani.

Az élet és a szállítmányozás is egyszerű dolgok, csak mi emberek tesszük bonyolulttá. Célunk, hogy tiszta, egyszerű és átlátható munkát végezzünk.

magyar