Rólunk mondták

„Köszönjük az együttműködést, a precíz és korrekt munkájukat.”
/ Swimwear Company Kft. /

 

"Cégünk 2012 óta dolgozik a One Log Csapatával. Import és Export oldalon is kivételes ügyfél kezelésben van részünk, még akkor is ha néha előfordul részünkről az utolsó pillanatokban történő módosítás. Megbízható munkátok révén, már megtanultuk ennyi év alatt hogy nem tudunk lehetetlent kérni, ha mégis, arra is találtok megoldást. Külföldi Partnereinktől beérkezett elégedettség erre a legjobb bizonyíték, elismerés és ez a legfontosabb. Erre egyik 3 betűs szállítmányozó cég sem alkalmas! Sőt! Legfőbb erényetek a gyorsaság, rugalmasság, megbízhatóság, versenyképes árképzés, és nem utolsó sorban a kialakult baráti kapcsolat, mely nagyban megkönnyíti együttműködésünket. Ezúton is köszönjük az eltelt évek megfeszített munkáját, és  Nagyon bízunk benne hogy  Cégeink között  flottul működő kapcsolat még jó pár évig így is marad!"
/ WM Rendszerház Kft. /

 

"Emberiek, megbízhatóak és gyorsak.  Egyszóval minőségi szolgáltatást kapunk, jó áron. Ezért dolgozunk kizárólag a ONE LOG-gal már évek óta."
/ JUVAPHARMA Kft. /

 

"Azért választottuk Önöket, mert kommunikációban a piacon egyedül Önök képviselnek európai színvonalat, ez nagy ritkaság Magyarországon. Önök mindig időben, maximális udvariassággal és odafigyeléssel válaszoltak. Az angolszász világban is megállná a kommunikáció a helyét, amit itt sok helyen külön tanítanak. Ez nagy ritkaság a piacon."
/ Ölveczki Karolina /

 

"Cégünk és a ONE LOG Hungary Kft. kapcsolata 2020-ban kezdődött. Immár 2 éve dolgozunk együtt és jelenleg már a szállítmányaink 80-90%-át havi szinten kizárólag ők szervezik. Ennek oka, hogy partnerünk jól kiépített kapcsolatrendszerének köszönhetően az ő áraik a legkedvezőbbek számunkra. Segítőkész csapatuk minden kérdésben rendelkezésünkre állnak és szakképzettségüknek hála az általuk kezelt teheráru biztonságban és időben megérkezik. Bízunk benne, hogy együttműködésünk jóvoltából a jövőben még számos szállítmányt tudunk a ONE LOG Hungary Kft. segítségével megvalósítani!"
/ Dienes Fujitsu - Argus Optik Kft. /

 

"Cégünk 12 éve működik együtt a ONE LOG Hungary Kft-vel.  Ők a távol-keleti, elsősorban kínai import szállítmányozás igazi szakértői, de számos esetben gyorsan és költséghatékonyan oldottak meg cégünk számára export és import szállítmányozást más tengerentúli desztinációk esetében is."
/ Pirnát Antal - Lorix Kft. /

 

"Ritka rugalmas és precíz ügyitézést kapunk minden alkalommal. Raklapos szállítás tekintetében a szállítási idők kiemelkedően gyorsak, az árak pedig versenyképesek. A OneLog csapata nagyban hozzájárul cégünk sikeres működéséhez. Maximálisan meg vagyunk elégedve."
/ BTDM Kft. beststuff.hu /

 

"Szeretném megköszönni  a magam és a cégünk vezetése nevében is azt a rugalmasságot és a gyors segítséget amit az elmúlt hónapokban részünkre végeztetek a szállításokkal kapcsolatban. Ez a munka amit végeztek számunkra nagyon nagy segítséget nyújt a tendereink zökkenőmentes teljesítésében most és a jövőben is. Tudom ez szinte természetes a részetekről, hogy minden gyorsan és pontosan megy, de mindenképpen szerettem volna külön megköszönni. Köszönjük!!!"
/ Szőcs Zoltán – kereskedelmi igazgató – DND Telecom Center /

 

"…, hogy miért dolgozunk a OneLog-gal? 
Azt is elmondhatnám, hogy mert levesznek minden terhet a nyakunkból és mi tényleg csak az üzlettel foglalkozunk. Eddig nem tudtunk olyan desztinációról hozni vagy oda értékesíteni árut, hogy ne oldották volna meg bámulatosan rövid idő alatt. Az is igaz, hogy szakmaiságukkal, rugalmasságukkal és problémamegoldó képességükkel nálunk fényévekkel verik az eddigi nem kis mezőnyt.
…, de azt hiszem elegendő lett volna annyit mondanom róluk, hogy emberi.
Köszönöm az együttműködést!"
/ Farkas László – ügyvezető, www.gremound.cominfo /

 

"OneLog...a szolgaltatas, ami megfizethetetlen. Minden másra ott a Mastercard!"
/ Yazoo-System Kft. /

 

"Azért szeretünk veletek dolgozni, mert végtelenül rugalmasak és gyorsak vagytok!"
/ Optimall Optika Kft. / 

 

"Kerékgyártó Tamás vagyok. Kezdő egyéni vállalkozó. 2016 januárjában döntöttük el feleségemmel hogy vállalkozni fogunk. A voksunkat a virtuális valóság technológia mellett tettük le. Kerestünk egy ilyen technológiával foglalkozó szimulátor gyártó céget. Miután velük mindent leegyeztettünk, következett a következő feladat, a szállító cég felkutatása. Ahogy az megszokott, a google - ben kerestem a találatokat. Itt találtam rá a One Log Hungary kft- re. Számomra nagyon fontos volt a segítségnyújtás, mert életemben először importáltam más országból terméket. Már az első kapcsolatfelvételnél meggyőződtem arról, hogy a One Log nál hihetetlen segítőkész partnerre találtam. Nagyon sok kérdésem volt a szállítással kapcsolatban, és nagyon féltem is, de szakmai tudásukkal, tanácsaikkal és szinte az azonnali emailes válaszaikkal megnyugtattak, hogy jó kezekben vagyok. Széles, nemzetközi kapcsolatrendszereinek köszönhetően most bátran vágok bele forgalmazói üzletembe, mert tudom, hogy bárhonnan is rendelek a világból, a One Log Hungary bármit elhoz nekem bárhonnan biztonságban és időben."
/ Kerékgyártó Tamás /

 

"1 éve kerültünk kapcsolatba a One Log Hungary Kft-vel. Személyes találkozás után ajánlatot kértünk az egyik jövőbeni szállítmányunk kapcsán. A cég rendkívül részletes és érthető árajánlatot adott és a 4 ajánlat közül az ő áruk volt a legkedvezőbb is. Zoltán minden apró részletet egyeztet, tanácsot ad, maximálisan figyelembe veszi a kérésünket és az árut mindig határidőre leszállítatta részünkre. Csak ajánlani tudom a céget és örülök hogy a partnerei lehetünk!"
/ Hrabina Éva - Basic-Line Kft. HEAD SPORT /

 

"Az One Log Hungary kft csapata teljes egészében leveszi a vállamról a feladatot, Nekem csak megrendelnem és átvennem kell a szállítmányt."
/ Jerkó Attila – Electro Elite Kft. /

 

"Kedves, pontos, precíz, rugalmas, megbízható munka. Csillagos 5-ös."
/ Sivó Viktória - Fortuna International Kft. /

 

"Nagy volumenű projekteknél nagy segítség volt, hogy a szállítmányozással kapcsolatban mindig maximális segítséget és tájékoztatást kaptunk az egyébként abszolút versenyképes ár és teljes körű szolgáltatás mellett."
/ Atlasz Stone Kft. /

 

"Számunkra fontos a biztonság, gyorsaság és a precíz megoldás. A OneLog munkatársai azon felül, hogy azonnal reagáltak megkeresésünkre, mindig a számunkra legoptimálisabb megoldást keresték. Amennyiben bármilyen probléma felmerülne, biztosak lehetünk abban, hogy ügyfeleink ebből semmit nem fognak érzékelni."
/ Dr. Derm Equipment Kft. /

 

"A ONE LOG 4 éve kizárólagos partnerünk ázsiai és amerikai beszerzéseink fuvarozásában, vámkezelésében. Versenyképes áron, gyorsan, precízen dolgoznak, szuper kommunikációval. Köszönjük!"
/ Kávékalmár Kft. /

 

"Az export és import megbízásoknál is mindig biztosak lehetünk benne, hogy az áru a megbeszéltek szerint lesz leszállítva - ezért fordulunk bizalommal újra és újra a ONE LOG fele."
/ Káldi Krisztián - Triton Kft. /

 

"A ONE LOG Hungary Kft-vel az ügyintézés évek óta gyorsan és gördülékenyen zajlik, pontos információkkal látnak el bennünket az érkezéseket illetően. Profizmusuknak köszönhetően mindig tudjuk, hogy a szállítmányaink jó kezekben vannak. Ezúton is köszönünk mindent!"
/ Nagy Kata - Noptiker Kft. /

magyar