Vám

Magyarország európai uniós csatlakozásával a vámeljárások szerepe nemhogy csökkent volna, hanem sokkal inkább nőtt. A vámügyintézők szerepe és felelősége megváltozott, hiszen a határok leomlásával már nem csak hazánkban végezhetők vámkezelések, lehetővé vált a más országokban történő vámkezelés, vámügyintézés is. A közös piaci csatlakozással az eddig alkalmazott vámeljárások egy része megszűnt, egy részük átalakult, de új eljárási folyamatok is jöttek létre. Napjainkra a papír alapú vámkezelést felváltotta, a modern világrendnek megfelelő, helytől függetlenül végezhető elektronikus vámkezelés. A közvetett vámjogi képviselet lehetősége pedig egy olyan jövőbe mutató módszer, amely az import ÁFA fizetés kötelezettségétől mentesít, nagyban elősegítve a kereskedelem élénkülését.

A megváltozott igények és feltételek, megváltozott, kibővített tudást igénylenek. Legyen szó kikötői vámkezelésről vagy a legújabb elektronikus eljárásokról, cégünk felkészült az elvárásokra. Vámjellegű szolgáltatásainkon kívül egyéb, olyan a vámhoz szorosan kapcsolódó témákban vállalunk szakértő segítségnyújtást, mint az EKÁER rendszer vagy a termékdíj ügyintézés és bevallás.

Vámszámla szolgáltatásunk egy olyan plusz lehetőséget nyújt ügyfeleinknek, amellyel Ön díjmentesen, előre, akár otthonából is intézheti vám és ÁFA fizetéseit. További információért, kérje munkatársaink segítségét.

Vámszámlaszámunk:  OTP bank 11742104-20050100

magyar